Naar de startpaginaStart hier met reserverenFilms die wij verwachtenKomende EvenementenKinderfeestjesAlgemene informatie over ons theater
WOENSDAG 28-6
13:30 uur
ZATERDAG 1-7
11:00 uur
13:45 uur
ZONDAG 2-7
11:00 uur
13:45 uur
WOENSDAG 5-7
13:30 uur
De Smurfen en het Verloren Dorp 2D
Met o.a. (NL stemmen)

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt.


In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid! In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Pip Pellens (Smurfin), Johnny de Mol (Potige Smurf), Bartho Braat (Grote Smurf), Kasper van Kooten (Moppersmurf), Hugo Kennis (Bakkersmurf), Sarah Nauta (Smurfbloesem), Julia Nauta (Smurflelie), Ellen ten Damme (Smurfstorm), Jelka van Houten (Wilgensmurf), Kees Tol (Klungelsmurf), Koos van Plateringen (Bemoeismurf), Roy Donders (Hippe Smurf), Diederik Jekel (Brilsmurf) en Tygo Gernandt (Garagamel).


Vanaf:zaterdag 1 april 2017
Duur:1:37:00
Regie: Kelly Asbury
Offic´ele website:Klik hier
Trailer:Klik hier