Naar de startpaginaStart hier met reserverenFilms die wij verwachtenKomende EvenementenKinderfeestjesAlgemene informatie over ons theater
MAANDAG 25-9
20:00 uur
DINSDAG 26-9
20:00 uur
WOENSDAG 27-9
15:00 uur
20:00 uur
IT
Met o.a. Bill Skarsgård - Finn Wolfhard

Let op: deze film is door kijkwijzer geclassificeerd voor 16 jaar en ouder. Bij twijfel zal om legitimatie worden gevraagd!

It, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King.Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait. Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

Vanaf:donderdag 7 september 2017
Duur:2:23:00
Regie:Andres Muschietti
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier